Infotelefon +372 642 22 24

Gripivastane immuniseerimine

Keila haigla võimaldab sellel aastal hooldekodu elanikele gripivastast immuniseerimist. Omapoolse soovituse selleks on andnud Terviseamet. Tänasel päeval on Sotsiaalministeerium seisukohal, et tõenäoliselt hakatakse vanemaealistele gripivaktsiini tasuta võimaldama järgmise aasta sügisest. Seetõttu tuleb tasuda vaktsiini hind, mis on 6.57 eurot ning see lisandub järgneva kuu arvele. Vaktsineerimine toimub kohapeal ja selle viib läbi nõuetekohase koolituse läbinud õde. Teenus on elanikele tasuta.

 

Kasutame vaktsiini Influvac. Vaktsiin on vastavuses Maailma Terviseorganisatsiooni (World Health Organisation, WHO) soovitusega (põhjapoolkera) ja Euroopa Liidu soovitusega 2018/2019 hooajaks.

 

Vaktsineerimine on vastunäidustatud munavalgu,formaldehüüdi, tsetüülmetüülammooniumbromiidi, polüsorbaat 80 või gentamütsiini (bakteriaalsete infektsioonide raviks kasutatav antibiootikum) ülitundlikkuse korral ja ägeda palavikulise haiguse ajal.

 

Juhul kui Te otsustate oma lähedase vaktsineerimisest keelduda, palume saata selle kohta kirjalik teade e-posti aadressile info@haigla.ee hiljemalt 10.10.2018.

 

Tekkinud küsimuste korral võtke ühendust hooldekodu sotsiaaltöötajatega:

Liis Kõva   tel. 53 239 199

Kristiin-Eleen Lauri   tel. 53 862 552

Hoolime gripiteadlikult!

 

Gripi infoleht