Infotelefon +372 642 22 24

Keila haigla hooldajad läbisid 2 aastase akadeemilise õppe

27. septembril  toimus Tallinna Tervishoiu Kõrgkoolis  hooldustöötaja õppekava töökohapõhise õppe pidulik lõpuaktus. Meie õpperühmas lõpetas kõrgkooli 17 hooldustöötajat, kes sooritasid edukalt kutseeksami ja said seeläbi lisaks lõputunnistusele ka hooldustöötaja kutse, tase 4.

Väärtustame haridust ja professionaalset meeskonda. Koostöö Tallinna Tervishoiu Kõrgkooliga jätkub, hooldustöötajate teine õpperühm on läbinud esimese poolaasta.

Täname õppejõude ja juhendajaid!

Õnnitleme lõpetajaid! Tunneme uhkust oma töötajate üle.

Töökohapõhist õpet rahastatakse Euroopa Liidu Euroopa Sotsiaalfondi meetme “Õppe seostamine tööturu vajadustega” tegevuste “Praktikasüsteemi arendamine kutse- ja kõrghariduses sh õpetaja koolituse koolipraktika” ja “Kutsehariduse maine tõstmine, õpipoisiõppe laiendamine” raames.